Berat Naik Mendadak

Salam semua.. Nak tanya kalau berat naik mendadak, ada kena apa2 tak dengan nurse time checkup akan datang? Saya last checkup bulan 6 berat 72kg, minggu depan checkup untuk bulan 7 tapi berat sekarang dah 77kg.. Naik 5kg, nurse bising tak? Atau kena apa2? Tq semua

22 Balas

Sy lepas raya berat naik trlebih sekilo je. Lepas tu 3 hari brturut2 kena g klinik untuk check bp. Nurse risau ada pre-eclampsia kalau berat naik tiba2.