contraction tak ada..bukaan 3cm

Salam semua..nak tanya ada tak ibu2 kt sini yang bukaan dh 3cm tp xde rasa contraction..atau ada ibu2 yg pernah ada pengalaman mcm ni..boleh share tips x dgn saya..saya tgh alami skrg..

10 Balas

Sy prna msa ank ke3, jm 8 pgi sy tengah memasak, tiba2 bnyk air kluar, ingatkn keputihan biasa, tp bnyk sgt, sy pg hospital, jm 9 nurse chek 4 cm tp xde contraction😆 trus nurse ckp, mybe ptg brsalin, skli jm 12, sakit terus x dpt than, msuk blik brsalin, chek dh 9 cm😆 12.28 kluar dh baby😆

5y ago

Wahhh..rezekinya...😍👍