OPK

Salam semua..klo mcm ni positif ke?..ni mase cd10..ade skali eggwhite..check ptg positif , mlm tu xsempat nk bd..pagi esok nye baru sempat..agak2 ade peluang ke nk pregnant? Sebelum detect positif, sempat bd mlm tu..ape pendapat semua?

OPK
3 Balas

Positive ni. Saya BD 4 hari sebelum ovulation sebab LDR dengan suami. Alhamdulillah dpo 10 dah positive upk

5y ago

Insyaallah hehe

kalau dah rezeki mesti ada..sbb sebelum tu sempat bersama kan.

5y ago

Insyallah sis..amin..mlm sebelum positif tu ade..pastu pas positif, esok pagi baru bd balik..sbb mlm mse positif tu xsempat bd..cian dkt husben..moga ade rezeki sy bln ni..sbb bln ni baru jmpe line terang tu..sblm ni x..hope ni la peluang nye

Hi sis bjaya lekat masani?