Question?

Salam semua. Kandungan sy 31w tp posisi breech/oblic .(songsang) Boleh kongsikan tips atau petua untuk dia pusing ke posisi yg betul sebelum due date?

2 Balas

31week dia mmg pusing2 lagi tu .. in sha Allah sblum 37week dia akan btulkan kddukan . tips dri saya bnyakkan brsujud bnykkn brckp dgn baby pujuk baby btulkan kdudukan dia sblum brsalin nti .. pengalaman anak prtama saya .dia suka posisi breech melintang saya smpai pergi brurut sb nk bg kdudukan dia btul tp 2hari kmudian dia melintang lg ..so ada bca tips sruh sujud lme2 ngn pujuk baby alhamdulillah mnjadi ..msa pergi kk 37mnggu tu dia dah btulkan kdudukan . 😊

kalau non muslim x salah cuba posisi sujud ni.. berkesan juga.. lepas tu slalu pujuk baby cerita2 dgn baby, baby dngar tu.. sy pun alami songsang masa masih dlm kitaran usia kndungn bgtu dulu.. alhamdulillah dia pusing