Baru tukar susu

Salam semua.baby saya umur 3 bulan 19 hari...normal tak najis bby mcm ni? Hari ke 3 baby baru berak lps tukar susu dutch baby.sebelum ni minum anmum dari umur sebulan,minggu lepas 3 ari tak berak dan kalau meneran muka merah padam sebab tahi mula keluar keras (minum anmum) . .., .. gambar di komen adalah tahi minum dutchbaby dan berak cuma sekali sehari. Muka ada ruam sedikit .

Baru tukar susu
4 Balas

Tukar susu sis,susu yg skang ni xsesuai ngan perut anak…boleh cuba lactogen…