Fetal Doppler

Salam semua..ada x yg nk letgo fetal doppler..hehe..nk beli yg baru mcm mahal..klu ada yg sudi nk letgo..gtau ye..tq ?

5 Balas

Fetal doppler ni...klau xpndai guna..buat tertukar,means terdengar jantung ibu..ad pnh blaku..dia ingt anak dia okay je..sbb duk guna fetal doppler tu.pdhl da xde lama dh..kes ttukar ngn jantung dia..klau nurse,dia tahu cmna nk cri mcmna..xpyh la...i think xperlu..kan u pergi check kt kk..sllu kan dia check jntung bby

Fetal doppler can not be used more than once in a week. Please seek advice from professional to get clear info.

Kat shopee nampak mcm xmahal sgt jugak sis hehe

Sy ada..

Hi sis