Fetal Doppler

Hai .. ada x mommy yg guna fetal doppler ? Kalau kita dengar sama Macam mase scan tu . Betol ke yg kita dengar tu jantung baby . #ingintahu #firstmom

2 Balas

Saya guna fetal doppler. Nak guna kena tahu beza heartbeat baby dengan mommy. Kalau dengar macam masa kat scan tu, haa baby punya heartbeat lah tuu

2y ago

Yeke awak .. sye jumpa bunyi yg sama mcm kita g scan tu . Sbb Kat area lain x de bunyi yg mcm tu . Satu tempat je

Sy xberani guna sbb tkut salah scan. Nk dgr degup bby, tp sbnrnya nadi sndri. Better org yg lebih pakar yg buat.

2y ago

Okay awak . Sye Saje try . Sbb baru last week pegi scan .