Fetal doppler

Ada yang beli fetal doppler? Ada yang pernah guna? Berfungsi x? #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu

8 Balas

semalam baru sahaja saya dengar penjelasan dari seorang doctor di tiktok, kalau boleh tak perlu dan tak payah guna Fetal Doppler tu,sebab apa yg kita dengar boleh jadi bukan degupan bunyi jantung baby kita. Yg lebih baik dan berkesan dan tepat hanyalah sewaktu scan di KK atau mana2 Klinik Swasta sahaja. Wallahualam..

sy beli tp mcm tak function , susah juga cari jantung baby.. lastly fed up tak guna dh.. tunggu time appointment kt kk jela

beli sebab paranoid tak rasa baby gerak. rasa berguna juga kadang kadang nak menenangkan hati sendiri hahaha 😂

ade rasa nak membeli je.. tapi sebab tak reti nak guna😄hati ni tetap konfiden kalau d cek oleh nurse/dr kkm

Bg sy xperlu beli pun. Silap2 terscan heartbeat sndri, bkn sng nk guna..nurse yg dilatih pun ambil masa.

Xperlu beli klau x mahir guna. Alat tu perlukan skil. Tp terpulang la pd individu..

saya beli sbb sajer suka²..hahahah.. penangan selepas 14 tahun..

Aah takperlu pun. Saya beli guna sekali dua je.. hahaah membazir