luahan hti

salam semuaa, maaflh cume luahan hti?.. skrg tgh preggy 3buln enthlh hti ni sensitif sgt.. tgh preggy ni fmly jauh. dduk dgn husb je . sjk preggy ni fmly in law suruh dduk rumh diorg sbb ksian sorg2 tpi stress sgt2 dduk sni ... ank buah husb ni suka mncri duit . hbs duit sya dia curi. smua thu dia ske mncuri bile bg thu husb... dia bt tkthu jeee... geram hti menangs sorg2? tkthu nk luah dkt mnee...????? ap ptt sya bt klau tk tgurr tkt nt mkn lme mkin mnjdi prgai

2 Balas

Tegur je la. Tegur mak ngn ayhnya sekali. Dok diam2 watpe duit sndri yg abes. Lps tu stress. Time skrg la nk tempik puas2. Atleast org kata biasala hormon org mngndung cpt marah. Kalo x tempik selagi tu berani buat. dah laki pon buat xtau. Baek dok umah sndri je.

Duduk rumah sendiri je sis..