Miscarriage...

Salam & hi semua..2 hari lepas sy kuar darah sikit..pastu pegi hospital cek..dr bagi balik umah sbb xde apa yg teruk..smpai umah pas maghrib sy kuar darah banyak sgtt..smpai hospital dr cek dh kosong..sy gugur d minggu ke7..tlg doakan kesihatan sy n semoga kehilangan Ni akan berganti...tq semua

2 Balas

Salam takziah sis. Berpantang elok2 ye. InsyaAllah Allah gantikan yg lebih baik lepas ni ♥️

Moga sis tabah. Salam takziah sis. Moga ada hikmah disebaliknya.