Tompok2 Darah

Salam semua.. Sye nk tyer ade yg mcm sye.. Sye mgndung 10 minggu.. Tpie ade tompok2 darah.. Ape patut sye buat?

12 Balas

Pegi hospital cpt ya..wpon bleeding xbnyk kne pegi jgk..mcm sy time tu usia kandungan da 17weeks.. Ade bleeding sikit..tau2 kandungan luar rahim..sib baik sy pegi cpt klu tak pecah tube sy..mlm tu jgk doc operation laparoscopy removal right tube..semoga awak ok ya..semoga d permudahkan sehingga awak bersalin...