Susah berak

Salam semua. Sy skrg dh 34w. Susah betul nak berak. Sakit perut tp tak lepas nak berak tu. Dia mcm tersekat2. Ada tak supplement or ubat bagi senang berak dgn lancar. Sy makan buah dah tp tak jalan jgk. Lepas tu lepas berak rasa mcm terkeluar isi sikit, mcm bengkak dkt bahagian dubur.

15 Balas

Sy makan minyak kelapa Dara yg capsule tu, alhamdulillah, mmg lancar je, sekarang Sy 32w

mkn buah naga , sekali dengan satu sudu minyak kelapa dara sebelum tidur

minta ubat Dari doc kk, kata nak ubat mudah membuang

lebihkan minum air kosong je..insyaalah mudah

mnum air,mkn sayur hijau lebih.