Pusat anak masih Tak kering

Salam semua .....sy risau pusat ank masih Tak npk nk luruh sedangkan hari ni dh 19 hari....risau rasa takot kuman kalau lama2...ada x cara nk cepat kering pusat tu

1 Balas

Salam. Asalkan mommy dah bersihkan dengan cecair ubat pusat yang klinik bagi tu dengan cara yang betul. Nanti tali pusat tu akan luruh.

2y ago

Kadang makan masa. Nak bagi spesifik berapa hari tu depends on tebal tali pusat tu dan cara membersihkan tali pusat. Mommy boleh tanya nurse masa check up cara nak bersihkan guna ubat yang diberi