Anak angkat

Salam semua. Sy mencari anak angkat umur bwh 2 thn, nda kisah jantina samada boy atau girl. Sbb nk jdikn ank susuan. Area sbh. Blh hubungi sy 0178316931. Hrp jgn la scam. Yg ikhlas mberi, dan hadiah saguhati diberi buat ibu. Semoga ada rezeki buat sy dbulan mulia ini..aminn

1 Balas

cuba puan pergi rumah kebajikan masyarakat berurusan di sana...bwh jkm . mana tahu ada rezki tuk dpt anak angkt di sana..dan lg selamat dr berurusan di online sebegini ..mg dpmudahkan segalanya amiin

1y ago

Sdh puan. Tgu giliran tu yg lama. Tq sbb concern. Fhm risiko berurusan online. Itu la sy hrp dpt yg sama area spya blh deal 2 muka.