Emosi tak stabil

Salam semua. Sy dah masuk 35 weeks. InsyaAllah serah diri 38w sbb gdm on ubat. Normal ke selalu rasa sedih & menangis. Mcm2 fikir. Risau sgt. Takut nak handle anak sorang2 dlm wad. Jauh dgn suami. Ni anak first. Sy mmg tak biasa handle baby, jd sy rungsing sgt. Makin nak dekat makin emosi.

2 Balas

Sy pun 35 weeks stiap hari risau je tarikh mkin dekat ni. sy plak mmg ada anxiety, mcm2 pikir. Sy pun anak first. its okay sis normal tu, kita bnyk kan berdoa , insyaallah semua selamat.

I feel you. InshaAllah yg baik2 je utk awk & semua bakal ibu.