Jatuh

hi mommy, cuma bertanya .. kalau kita terjatuh terhempas punggung ke lantai, tapi tak kuat sangat ..kena check klinik tak ? tapi tak rasa sakit or apapa lahh .. kandungan 12week

2 Balas

Better gi check sja sis... Lgi2 law rsa x yakin baby ok atau x... Mcm saya arytu pon trjatuh msa 28 weeks ngam2 mlm raya kdua tpi jatuh trsujud gara2 trlanggr batu batan time mlm... Smpai sluar koyak dlutut then ada luka skit bhagian atas perut... Risau gak masa tu... Syukur lar baby still aktif brgerak mlm tu and teda pndrahan dr bwah... Tpi dsbbkn sya ada problem platelet rendah sok nya saya p check gak... Siap doktor nak tahan 1 mlm tuk pantau keadaan baby... 😅 Tpi sya xmo sbb xda org nak jga anak 1st...tpi tuk puaskn aty siap scan gi swasta lgi nak tgok law baby knapa2... Sbb kat hsptl diorng jst scan 2d ja...

Takde bleeding kira okay rasanya. Tapi kalau tak yakin, boleh check.