Ovari cyst

Salam semua.. semalam sy mngalami pndarahan ringan,khamilan dah masuk 10 minggu.. sy terus bgegas ke hospital, dan setelah d cek doktor mngesahkan sy ada ovaryan cyst.. adakah ibu2 prnh mngalami. share pngalaman sikit. sy risauu sgt . sebelum ni ada pngelaman ggur d usia 7 minggu..

Ovari cyst
9 Balas

Saya pun ada..haritu jumpa pakar o&g dia kata cyst tuu akan hilang bila baby membesar jangan risau nanti stress..20 minggu cyst akan hilangg..