Ovari cyst

Salam semua.. semalam sy mngalami pndarahan ringan,khamilan dah masuk 10 minggu.. sy terus bgegas ke hospital, dan setelah d cek doktor mngesahkan sy ada ovaryan cyst.. adakah ibu2 prnh mngalami. share pngalaman sikit. sy risauu sgt . sebelum ni ada pngelaman ggur d usia 7 minggu..

Ovari cyst
9 Balas

sy pn pernah ad ovarian cyst ni masa di awal kehamilan....alhamdulillah skrg dh xde, sy xde amalkn ap2 pemakanan pn..cmakn sis bykkn berdoa...insyaAllah smkin besar baby dlm perut tuh, mkin kecut cyst...