Gdm on ubat +insulin

Salam semua, saya nak tanya, kalau kita ada gdm on ubat + insulin, lepas bersalin nanti baby akan dipantau dalam nicu kan? Agak2 berapa lama ya baby dalam tu, perlu ke beli breast pump? Maaf saya first baby, mohon pencerahan... Terima kasih 😊

2 Balas

X lama sis. X sampai 1/2 jam.. Tpi kasihan bby kena cucuk smpai 5 kli kat kaki die mcm cek kuning tu.. Tpi yg ni satu hari trus smpailh betul2 bby x sangkut GDM.. 😢.. Moga urusan sis dgn bby d permudahkan ye..

3y ago

owwwhh, okey2... terima kasih 😊😊😊

sy on ubat & insulin harini.. risaunya nanti nak bersalin..mcm2 pk dh.. skg 32w

3y ago

8 unit... Aamiin..moga dipermudahkan urusan kita nanti...