Muntah Selepas makan

Salam semua, saya hari ni baru 8w+. Saya nak tanya lepas makan muntah balik tu kira morning sickness ke macamana ya. Sebelum ni macam okay je ,, sekali sekala je muntah lepas makan. Cuma hari ni sepanjang malam saya tak boleh tidur perut berangin dan muntah sampai perut kosong. Kira saya dah start alahan ke ya ?

1 Balas

ye, tu salah satu alahan

2d ago

ohh sakit betul rupanya alahan. saya ingat saya takda alahan sebab dah dekat 8w+ macam okay je