Baby bump dan gerakan

Hai ibu2 semua.. 19 minggu dah nampak baby bump belum ya.? Saya anak no dua.. tak nampak baby bump lagi.. gerak pon belum rasa.. normal ke 🤔

12 Balas

Sy ank no4..Bby bump sy xnmpk lg dh 20week..Klau jmpe org,org xprsan preggy😂..Klau pkai singlet sje bru prsan..Dri 15week dh rsa dnyut2 bby sedu kot..Skarang rsa beralun je..Xthu la duk brgolek ke ape...Last preggy 2018 lupa dh bby kick tu mcmna😂

sy 17w dulu nk npk bby bump CM dh Smpai bulan😅😅😅..skrg 20w dh time 17w bby dh aktif grak2 x duk diam..nk2 dlam2 dgr suara kakak dia bising2 pastu syap lg la bergerak2 dia duk mcri akk dia kot🤭🤭🤭

hahahah sama dengan saya , pregnant no 2 ni lambat rasa gerakan . Pasal baby bump tu ikut pada orang sis , setiap orang tak sama . Saya 20w baru nampak sikit baby bump . Normal je okeyh 🥰

saya anak sulong n kedua tak nampak . dekat 7 bulan baru nmpak bby bump . no 3 ni . 3 bulan strt nampaj sikit . ni dah 18w . perut dah besar 🤣 risau jugak perut dah mcm 6/7 bulan .

ikut dari badan juga sis..ada ygain 15w dah Nmpak baby bump ada juga yg 25w Blum Nmpak baby bump...tulah tu ramai Ckap Klau preggy anak no 2.3 keatas akan Dpt rasa gerak awal..dlm 15w mcm tu

2y ago

saya no 2 ni.. tapi tak rasa lagi atau saya tak perasan.. dah lupa baby gerak anak no 1 dah 7 tahun.. 😂

Saya sekarang 16w baby bump memang nampak dah masa 13w. Ni masuk je 15w baby terlalu aktif gerak tak henti2, sampai dah penat. Tidur pun tak boleh kadang2 🥲

2y ago

anak no berapa sis.. mybe saya badan comel kot.. lambat rasa baby gerak 🤭

sy 17w. anak ke3. baby bump dr 10w. start 15w rasa gerakan halus. 16w round ligament pain sampai xbolek 17w dia punya gerak tu sampai senak 🥲

Saya da 20w, baby bump nmpk skt sbb ank 1st .. xpasti baby de gerak ke tak? xde pengalaman lagi..xtau rse camne

Sy 20w, baby bump nampak dah...rasa pergerakan baby masa 15w mgkin sb nie anak ke-2 so rasa pgerakan awal

sbb lemak kot sis saya pun mcm tu jiran kata x Nmpak besar perut...