streess tentang keluarga

salam semua . saya baru masuk 19week+ . keluarga saya selalu bergaduh & buat kan saya streess. saya duduk dengan suami tapi dorang selalu call saya cakap dorang bergaduh je . sampai kan saya cakap dorang tak kesian kan saya ke saya nie tengah hamil lagi buat saya strees . suami saya banyak bagi semangat dalam keadaan macam nie . tapi saya malu dengan suami saya terpaksa hadap masalah keluarga saya erm. saya nak tanya kalau saya terlampau strees akan ada efek tak dekay baby ? 😔#firstmom #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

6 Balas

Saya tgh alami tapi saya block sesiap, cuma mmg ada la perasaan tak best tu. Tp tula dyorg bukan pikir pun kita tgh pregnant bkerja lagi