Sakit Mcm Senggugut Ringan

Salam semua. Saya baru first pregnant. Check upt double line. Normal ke bhgn pinggang ke perut kita mcm cramp ringan?

Sakit Mcm Senggugut Ringan
15 Balas

Biasa sahaja kecuali kekejangan yang disusuli pendarahan, itu bukan biasa-biasa. Tuan hamba boleh terus perhatikan dari semasa ke semasa dan banyakkan istirehat. Jika ini kandungan pertama,perlu lebih hati-hati sebab tuan hamba belum tahu tahap ketahanan rahim tuan hamba 😁 . P/s : kena guna bahasa klasik sebab bila guna bhasa Malaysia/utaqha geng2 "Tanpa nama" yg negative thinking kata, ayat2 yg ditulis tu kurang hajaq wlaupun mereka tak penah dgr saya bercakap direct 😂😂😂

4y ago

Hihi yup. Kandungan pertama. Terima kaish tuan hamba atas pencerahan yg jelas

Saya macam tu...first preggy..cramp yakmatt...nk di katakn sakit perut cirit birit,tak juga..rupa2 saya preggy...tu pun dh 6weeks baru tau

Normal...proses implantation tuuu,,,nty akn kurg..jaga postur bdn je,duduk tegak,jalan tehak,baring pon cari keselesaan...

4y ago

Kenapa kena duduk tegak. Sbb sy sslalu bongkok juge

Normal sis. Coz it’s getting bigger 🙂 enjoy your pregnancy and congratulations

4y ago

Hihi first timer. Thanks awak!

Normal tu implantation buatkan perut rasa cramp mcm sengugut

4y ago

Hihi terima kasih

Normal tu berlanjutan shgga masuk 2nd tri klu bg sy

Take care 💞 Semoga Allah permudahkan segala urusan 🥰

4y ago

Terima kasih awak

Normal sis.. Take care. Smg dipermudahkan..

Normal sis..

Normal sis