Kepentingan Detail Scan

Salam semua, saja sya nk share.. Sya due 14.6, tpi dh bersalin 15.5(35 weeks), sebab air ketuban pecah awal. Tapi bby smpat hdup 5 hari saja dsbbkan sydrome congenital malformation. Sya dh tahu, sya akan lalui bnd ni. Sya tahu bby ada msalah jntung x normal msa kndungan 18 weeks masa bt detail scan dn follow up dengan pakar smpai hri nk bersalin. Jadi bgi sya pnting kita sbgai ibu bapa bt details scan bgi yg brkemampuan. Jantina jatuh no 2. Mengetahui bby dlam kandungan kita sihat adalah sgt pnting. Penting utk persediaan mental kita sbgai ibu bapa untuk trima sbrang kemungkinan. Saya rindu ank saya sgt2. Tapi Allah lebih sygkan bby saya. Doakan saya kuat!

1 Balas

takziah sis , semoga kuat ya sis , semoga Allah akan gantikan yg lbh baik lps ny utk sis dan suami