Naik boat

Salam semua.. Nk tnye kalau pregnant dah 21 week okey ke nak naik boat pegi pulau kapas?? Perjalanan dalam 20 minit dari jeti ke pulau..

1 Balas

X digalakkan sbb speedboat langgar ombak terhentak kuat..cuba tnya option ada x yg slow mcm ferry ke. Sy g jln2 time 29 weeks pn tnya boat option yg slow. Biar lambat pn

5y ago

Itulah.. Tapi dah lame plan nk pegi.. Sy ade bace kalau taknak bnyak terhentak berdiri dalam boat.. Tapi camne lah nak membalancekan diri dalam boat tue kalau berdiri..