Bila boleh pergi Pulau?

saya nak pergi pulau perhentian, agak agak brp minggu bru boleh naik boat….#ingintahu

2 Balas

cuma tahu 1 trimester tak boleh ke mana2 . perlu banyak rehat di rumah atau kerja macam biasa tapi tak boleh angkat berat. kalau badan awak sangat sihat , pun boleh pergi ke mana2

Hmm kalau mengandung tu takyah la naik boat. Sayang kandungan tu. Awal2 ni kandungan takleh lasak. Lagi2 first baby ke. Pergi pulau jalan darat jelah sis. Takyah naik boat bagai