ingin tahu

Salam semua nk tnya kandungan dah 24 mnggu boleh x mkn maggie.

22 Balas

Saya pun teringin maggi masa pregnant. Saya makan je. Tapi jgn selalu. Maggi tu rendam dulu, buang air dia dan rendam lagi sekali baru letak perencah. Buang lilin pada maggi tu

Boleh je sis. Cuma jangan selalu je la. Sy pun bila tak selera megi la paling sedap sekali 😆

Boleh je klau trliur. Cuma x elok d amalkan sangat mkn tu baik orh mengandung atau tidak.

Sy mula2 pregnant hampir hari2 megi..giler ok..pastu skang pdg megi pon xmo da..huhu

Bole , tp jgn selalu . Mkn bila betul2 teringin sbb maggie nie x ada khasiat .

Sedap maggi.. Sy 19 weeks.. Bedal je.. Sebab tekak nk mkn.. Tapi jgn selalu..

Boleh je. Cuma jgn kerap. Saya sepnjang pregnant ada lah dlm 2x makan 😂

w'salam..buleh tapi jngan jerap sbb mggue kan xdew khasiat apa2 ...hihi

Saya 37w dh sis mkn jgk..jgn amal kn jer..takut bby kena kuning nnty..

Blh.. Tp jgn slalu ya... mkn time bla t'ingin sgt nak mkn...