Khatan

As salam semua. Just nk tanya and pendapat pd yang btl2 mengetahui. Ok bapa mertua saya nak khatan kan anak saya pada usia skrg, 5bulan. Ok kalau ikut sunnah mmg bagus khatan kan masa bayi. Tapi dlm realiti nya, saya nk mnta pendapat semua dari segi sintom ke side effect in future me apa2 yg u guys boleh berkongsi la. Thanks

1 Balas

Baby lelaki atau perempuan? Mmg bgus sunatkn awal2 sbb senang nk jaga dan bila dh besar nnt risiko utk dpt penyakit kt alat kelamin kurang sbb senang nk cuci dan xkotor. Every sunnah tu ade hikmah yg indah 😍 tp ikut kesihatan baby jgk, kalau ok xde mslh nk sunatkn