still TTC ❤

Salam semua, just nk pandangan, saya da berkahwin hampir 3 tahun.. Buat kali pertama ni saya delay period(period jenis teratur).,last 1st day period 23/2 until now (26/3) tak period lg.. Tanda² nk hamil @ period takde pula kecuali rasa perut kembung /berangin & keputihan warna seakan putih susu(maaf jika rasa ayat ni kotor)..perlukah saya buat upt @ tunggu sehingga period tiba? Saya mmg bercadang nak anak tp tak consume apa2 ubat@ supplement pn buat masa sekarang ni.

1 Balas

Kalo dah lewat just cek upt. Memandangkan sis dah 3 taon berkahwin seelok buat rawatan kesuburan tuk lihat apa problem dari diri sendiri or dari suami