Hello. TTC for 3 months, tapi tested negative on 1st day period delay :(

Last period 10.10.22, dah test UPT pada 5.11.22 dan negative. Mak suruh test lepas 10 hari period delay. Should I wait for day 10 or straight away buat UPT lagi? #TTC #NakJadiIbu Update (9.11.22): I'm on period huhuh 🙂😭

2 Balas

Tnggu je period delay dlm seminggu. Kdg2 takut period lambat je utk bulan ni. Jd bg masa bbrp hari sbb Klu pregnant every 48h hormon hcg meningkat. Insyaallah saya doakan awak pregnant ya ☺️

2y ago

Inshaa Allah, aminnn. Okay saya tunggu about 1 week after expected period ya. Tu lah, debar2 period tak datang. Semoga ada rezeki saya dan suami, aminnn 🥰

tunggu dlu