kantung xmembesar

Salam semua.. ni kali 3 kalau memang xmenjadi kandungan... pertama kantung 0 kedua baby xada heartbeat n ke3 ni doc kata kantung xmembesar xada janin... hurm kenapa la mcm ni. Dalam tahun ni 3 kali dah. Ada sapa2 mcm saya x?

3 Balas

Sy lalui apa sis rasa 🥰🥰 3 kali juga hilang penghuni kecil. 1st gugur slepas bleeding then scan takde nampak lgsg apa apa then 4 pakar seluk untuk cari dia..kedua gugur sbb mulanya buat buku awal dan nurse tekan perut. Scan pon tak nampak dia. Then lepas makan duphaston..dia turun..yg ke3..ni scan 7w ada jantung..scan 9w babt takde denyutan dan saiz dia sama masa 7w..

4y ago

Owh yerker.. maaf.. tak per insyallah kita sama2 usaha mana tahu ada sinar baru tahun 2020