scanning fetus minggu ke 6 tapi belum nampak cuma ada kantung ja

Salam semua, nak tanya, sya pregy nak masuk 8 weeks. Tp last week gi scanning blm nampak fetus baby tu, cuma kantung sac jer nmpak..normal ke mcm tu? Ada kwn2 yg sama kes mcm sya ker? Tlg share yerrr ??

5 Balas

Normal sis. Masih awal lg. Ada org 12w baru nampak kandungan dan heartbeat. Sis repeat scan lg ikut appointment yg doktor sarankan. Buat masa sekarang just jaga diri dan kandungan elok2. Makan vitamin yg KK bagi tu.

5y ago

Ok tq dear 💛

Wassalam. Normal sis, masih awal lagi. Jaga kesihatan, pemakan dan banyakkan rehat

kecik lagi tu , memang x nampak .. saya 11w baru nampak baby n heartbeat ..

Ok tq semua, senang sikit hati ni hehe

NORMAL