Skincare

Salam semua. nak tanya. saja je ajak borak mommy2 semua huhu. korang semua pakai skincare apa ye? sebab saya dulu pakai vsl, & sejak prgnant ni stop dah.. ramai cakap tak selamat. so, mommy2 pakai apa ye? yang selamat untuk baby???

43 Balas

Saya pakai pencuci muka sendayu tinggi.. Duduk rumah tak rajin pun guna skincare ni, kalau keluar je rajin letak moisturiser dgn sunblock

Sy x pakai apa2...klau kuar pun pakai bedak jonhson je....klau pencuci muka plak mmg x pakai lasung....x tau knp rsa "MALAS"🤣🤣🤣

Xpakai 😅 sjak prgnant ni sy jadi mlas nk brsiap smpai cuci muka pom ngn air biasa je. Betul2 org ckap air wuduk je 😂

Skincare routineday : pinkish whitening dr junni hq.. sangat best untuk jenis muka sensitif dan berjerawat☺️

cuci guna air paip je, sbb kalau pkai pencuci muka rasa pedih kulit muka. tiba2 pula skin jadi sensitive 😂

Sy tak pakai apa pun. Cuci muka guna cleanser Garnier je. Keluar rumah pon tak pakai apa 😅

Pernh jgk dgar pasal produk vsl..tp xpernh try..😁 Skrg pakai produk HERV..Mmg best..

Sy pakai brand simple..Just pakai pncuci dgn cream jee masa pregnt..Sbb mls 😂

Sye pkai one set bougas beauty, alhamdulillah ok and selamat utk preggy mom.

kita pakai yanko punya night n day cream,,skin care semua hadalabo premium