Usia kandungan 14w1d

Salam semua nak tanya normal ke masih rasa mual, muntah muntah and pening on off saat kandungan usia 14w ? Saya check bp saya hari ni 119/70 Masa buka buku pink last week doctor cakap bp,hb,urine semua okay cuma saya obes Adakah obes punca saya rasa semua alahan tersebut ? Sapa sapa boleh share pengalaman tak ? And cara untuk saya menanganinya Thank you in advance ☺

2 Balas

Samalah 14minggu tapi alahan tak hilang2, muntah mual tu setiap masa ada, makan lambat sikit tekak dah rasa tak sedap. Kk ada bagi ubat tahan muntah tapi still tak jalan muntah juga 🙃

walaikumsalam,sya pun kategori obes pregnant anak ke-2 ni..sya pun 14 week 6 day still msi ada rasa mual,muntah n pening tu on off..normal kata nurse sya