obes

Nak tanya.sekarang 15 week berat buka buku pink 79kg(9week). Golongan obes memang tak rasa lagi ke pergerakan baby? Perut pun lembik. Memang lambat lagi ker? Ini kandungan kali ke 3. Yg dua kali sbelum ni berat dlm 60kg. Dh cepat rasa pergerakan baby, perut pun ade keras. Tolong jawab yer ibu2. Kalau yg ade mengalami obes mcm saya. 😢

2 Balas

Saya hari tu risau juga sis. Mggu ke 19 bru rasa bby gerak. Saya pun obes. Berat buka buku lbih kurang sama ngan sis. Kita jenis lmbat sikit rasa bby gerak. Jgn risau ya sis

Normal puan, nanti dah 7 bulan keatas baru nampak perut nya, pergerakkan tak rasa lagi pun normal sebab perut tebal nanti 20week ketas baru rasa