Rasa mual tiba2 hilang

Hi mommies, petang semalam tiba2 rasa mual saya dah berkurang dan juga sakit pinggang. tapi hari ni sakit pinggang tu ada cuma mual tu macam dah tak kuat macam sebelum ni. risau sikit sebab last year dah pernah misscarriage. now dah pregnancy kedua dan sekarang dah 8w4d. rasa mual boleh on off datang tak? thank you in advance mommies!

1 Balas

Alahan boleh berpanjangan the whole trimester, boleh hilang then datang semula. Macam magic. 🥹