Morning Sickness

Salam semua. nak tanya nanti masuk 2nd trim betul ke alahan akan hilang? boleh share pengalaman tak?

4 Balas

Atas individu. Cousin saya morning sickness dari 1st trimester sampai 2nd trimester je. SIL morning sickness throughout her pregnancy 😅. Saya, Alhamdulillah takde morning sickness.

2mo ago

sama lah.. saya x muntah tp mual dan berangin jer rasa badan

Sya 4-10w msi teruk..msuk 12w kurang skit kna atur mkn,tk boleh lmbt mkn bdn msuk angin n mual 😓

depend ngan mommies juga sis... mcam sya 13 weeks dah tak ada alahan...

benda ni ikut orang jgk

2mo ago

alahai. kalau tak ok juga mmg susah nak kerja