Severe morning sickness 2nd trimester

Hi, nak tanya. Normal ke walaupun dah masuk 2nd trimester tapi alahan masih teruk? Tak boleh nak makan & minum. Berat pun makin menurun. Saya pregnant twins, jadi saya fikir mungkin sebab itulah hormone saya sangat tak stable. Normal ke? Saya sangat risau sebab majority orang cakap masuk 2nd trimester, alahan akan hilang. Tapi saya tidak 😭 #firstmom #ingintahu

1 Balas

sye dh nk msuk 7m. still alah lagi nii. normal jee. alahan semua ikut bdn masing2. ade yg sampai bersalin alahan still ade lagi.

2y ago

Oh yeke. Doctor ada cakap apa apa yang merisaukan untuk kandungan tak bila alahan teruk macam ni?