Bf

Salam semua.. nak tanya laa..anak saya klu df hanya sebelah kiri saja.. sebelah kanan die xmahu minum langsung.. sebelah kanan sy pump utk keluarkan susu.. ada tak teknik or cara sy nak buat utk anak minum or memang normal baby akan kuruang nyusu sebelah kanan? Anak sy skrg umo 3bulan.. klu ada tips bole la share dgn saya.. ?

2 Balas

Hihi.. dia x suka kanan sbb org tua ckp susu sbelah kanan manis dan rasa berlemak sdkit. Btol ke x . Xpasti😅

Salam, masa bby lapar, sis bg susu belah yg dia tak nk tu, dia ttp xnk ke?

5y ago

Wasalam.. sy daa cube bagi masa die lapa still sama.. die ttp xnak jugak..😖