Sakit susu sebelah kanan,baby tak menyusu dulu.menyusu sebelah saja

Salam..ada tak ibu mengandung sakit susu rasa mcam nak beisi tapi sakit sebelah saja.saya 17minggu sakit susu sebelah kanan.ada tak cara kurangkan sakit..

2 Balas

pump lah, urut2 sikit bagi susu tu keluar. kalau breast bengkak ni biasa ada susu. kalau dah berketul2 nanti lagi sakit

2y ago

sekarang baby minum susu formula ke? or sebelah je? tetap kena pump tau, kalau tak memang akan bengkak. saya dulu urut2, takpun tuam. mandi air panas urut2 sikit ya, bagi reda

bengkak susu ke