Mcd/Kfc

Salam semua. Nak tanya, boleh ke ibu mengandung makan mcd or kfc? Takde rasa nk makan nasi plk huhu.

23 Balas

Mcm saya, saya mkn jea.. Cuma air gas sy tmbh bnyk air msk.. Bagi kurang gas nya.. 😄

Boleh tapi kurangkan. Makan makanan yg lebih berkhasiat. Cari yg kene dgn tekak.

Klau sya2 mkn je sis.. Just air gas je sya tk sentuh.. Kdang mnta air milo..

Blh je. Air gas tu jgn minum langsung. Kalau teringin sgt, take a sip sudah.

Rugi tak makan😊taw..cube air gas jgn la..Sekli skla bole jgn selalu..

boleh ja...klau tda selera nak mkn nasi mkn la buah...😁

Boleh je mkn ayam kfc ni air gas je tu kena elak lagi2 yg ade gdm

4y ago

awak , saye ad gdm , kenape makin mlm kan bt bsp makin naik ek 😂 5.3 5.0 5.5 5.8 .. knp mlm makin naik even kita mkn tu sama menu dgn siang

Boleh jaaa bhaaa , tapi jangan selalu ☺️

Boleh je sis. Cuma jangan makan selalu.

Boleh..tp kalo bole jgn mnum air gas