blender apa yang ok

Salam semua, nak tanya blender untuk makanan baby jenama apa yang ok, sebelum ni main lenyek2 jek, tapi kekangan masa kena cari juga, boleh bagi cadangan blender utk makanan baby mana yang ok?

1 Balas

Sy guna blender kecil yg untuk kite blender cili tu.. tapi sy asingla 1 untuk masak, 1 untuk makanan baby.. sy guna mmg kisar halus.. baby food processor tu sy xbeli sbb nanti guna kejap je. Mcm kawan sy pon de beli hand blender online je, sebab nanti boleh guna untuk masak pulak

5y ago

Klo ade budget lebih boleh beli mommy.. mcm sy malas nak renyah².. sebab sy pakai steamer elektrik brand tefal tu je pastu blender.. xbyk bende nak bsuh. 😁 ade food processor sekali masak pastu blender terus .. cer tengok shopee ke lazada.. brand autumnz, little bean or rusch.. baca review tengok yg mne ok mommy.. welc ❤️