Details scan

Salam semua! Nak tanya berapa range harga untuk details scan bayi ye? And weeks berapa paling sesuai untuk buat details scan?

10 Balas

klu nak tgk plg sesuai 25-27w..berat baby dh ok ms tu,nk tgkp gmb dia pun xde la kurus sngt..hehe..skg harga dh murah ada rm150 utk detail +5d..ms 2019 plg murah rm180

3y ago

kalau boleh buat sebelum 26 weeks.... sebab saya buat dulu, ade part mcm jantung tak dpt nk tgk bahagian2 dia. jd sonographer tak dpt nk pastikan dh lengkap ke tak... sbb dh besar.. susah sikit nk tgk...