Hidung Tersumbat

Salam semua nak tanya ada yang tahu macam mana nak hilangkan hidung tersumbat tak? Bila baring atau tidur ke kanan hidung kanan tersumbat, bila ke baring ke kiri hidung kiri tersumbat. Kadang jadi stress lagi² sekarang tengah mengandung ☹️ Sedut air, sapu minyak angin kat hidung, sumbat kain kat lubang hidung, sedut minyak angin macam² cara buat dah tapi masih tersumbat kadang duk tenyeh² hidung berdarah n luke ?

1 Balas

Kadang2 sbb pembawakan tu sis. Cer sis banyakkan makan buah oren, minum air suam. Sbb antibodi dah kurang. Buah oren boleh tambah vit C dlm badan.

4y ago

Sama2. Take care 🤗