Najis baby 3m 16d

Salam semua. Najis baby sy mcm berlendir. Adakah itu normal? Bby nyusu fully fm

2 Balas

Baby sis selesema ka skrg.. If yes tht normal for the baby.. Tpi klu tak better sis jmpa dgn doktor.. Tnya pa sbb dia jdi bgtu

3y ago

Kalu baby flu normal ka najis lender?

berlendir color apa?

5y ago

Kuning sis xda drh2 apa. Dlu ada p klinik swsta tanya la smbil2 tu klau mcm taik bby lendir xpa ka doc ckp xpa jgn ada drh ja. Btul ke ? Sbb kalu klinik krjaan doc ckp klau ada lendir atau drh p cek. Buntu sy xtahu nk buat apa dgr mna satu dhla first bby mmg xtahu apa