najis baby berlendir

hi mummy , nak tnya baby umur bru 50 hri , harini tiba² badan dia panas n dedor nak demam tu , tpi x meragam n myusu mcm biasa ,bby fully FM (dutchbaby) , dan najis dia harini jd berlendir hijau campur najis kuning mcm pisang lenyek tu berketul2,dari td dh 3x mmbuang ,normal ke ya ? adakah sbb susu atau sbb lain??mohon pendapat mummy2 smua .tq

1 Balas

Hi mommy. Kemungkinan kalau dia Selsema atau batuk, itu lendir daripada Selsema atau batuk. tapi jika tidak, kemungkinan baby puan tidak sesuai dgan susu FM Tu. mungkin boleh Cuba susu lain dulu puan