Najis baby berlendir

Hi salam semua mommies, nk tanya normal ke najis baby mcm ni? Bercampur lendir. Baby full fm dan skrg mmg tgh batuk selsema

Najis baby berlendir
2 Balas

Salam. Kalau nak tanya normal atau tak saya pun tak pasti. Kena refer doktor. Kalau anak tak meneran dan najis jenis tak berketul berlendir tu mungkin disebabkan anak selesema. Sebaiknya mommy bawa jumpa doc ya untuk confirmation

Mungkin lendir dari tekak keluar ikut najis tu. Anak saya pun kerap berak berlendir lepas buat chest physio untuk keluarkan kahak.