pregnant lagi .......

Salam semua mummies , hellppp .. Period dah tak dtg 4 hari. Pagi saja try test pregnancy kit , double line .. Allah .. Tak tahu na suka atau pun tak , sebab nya .. Kita ceaser .... Anak first , baru 1tahun 2bulan ... Keliru , blur , tak tahu na buat apa , macam macam terbayang , tapi yg paling kesian tgk muka anak first , trus rase nak nagis. Sbb dia tak cukup besar lagi nanti dah dapat adik ... Kesian sgt .... Anyone ada same experience tak ??

1 Balas

Alhamdulillah rezeki tu, saya anak 1st 10 bln mengandung lg, rs mcm tu jg, kesian dia kecik lg nk dpt adik dah. Dah la tgh menyusu bdn lg, Alhamdulillah skrg dah 4 lbh ank no 2. Dua2 duk menyusu bdn. Berebut kdg2 😅😅😅

4y ago

Hehe .. Sama lha , yg first nie pun menyusu badan lagi ... Yg kita risau sbb czer tu .. Huhuhu ..