Buku Pink

Salam semua mothers, bila agaknya masa sesuai untuk buka buku selepas dpt result positif ya. Sy first time pregnant ?

241 Balas

Saya buka buku lepas saya dapat tahu saya pregnant 4w. Punya excited. Boleh je 5w buka buku jangan lambat sudah. Nanti nurse memekak😅

Sy pernah juga.. Sbb tak jangka akan mengandung😂😂 tp period sy xteratur jd nurse pon agak2 je.. Ikut tarikh scan.. Pastu ikut saiz baby..

5y ago

Ya period saya pun tak tratur sis. Tula saya malas kira 😂

tak setiap hari .. salu sabtu ahad dyorg dtg if kte kerja .. kalau saya , saya akan ckp, nurse nk dtg kene call dlu, tkut saye xde ...

Awal awal mcm sakit senggugut period.. Contraction masa nak betul betul beranak nnt. Rasa nK buang air besar sgt sgt 😂😂

5y ago

Rmai ckp mcm nk buang air besar, segugut huhu

Sakit perut...macam nak berak tapi tak berak2 pon..hha...itu datang setiap 10/5 minit...macam sakit datang bulan pon ad...if I...hhe

xpe, pg je bukak buku kt kk. biar lambat yg penting ade buku pink. xde nk risau pape dah lpsni. utamakan kesihatan anak dulu ye.

Pergi je la buat. Bkn nurse tu nk cubit ke ape. Biase la mulut nurse nurse. Depa bising utk kebaikan kita ngan baby jugak.

Kena marah je sis, bukan nurse pukul pun. 😅 Buat buku pink lg penting dari takut kena marah dgn nurse. Pekak kan je telinga

Hahaha setahu sy lepas bslin je dia dtg uma... Kalau preggy takde yg dtg uma.. Best la klau dtg,tkyah susah2 p klinik yihaaaaa

Aikkk da undang2x baru k... Stau sy kita yg pi klinik 2 minggu skali 😅... Lpas bsalin baru diorng yg jnggu kita pulk 😂