First Time Pregnant

Hye, nak tanya, 6minggu pregnant tp xjumpa dr lagi, sebab dah buat 3x pregnancy test semua positive, kalau terus buka buku pink tanpa dpt pegesahan dari dr boleh ke? Dan bila waktu sesuai buka buku pink. Terima kasih

2 Balas

Blh wat buku pink...sy on lbh kurang cm awk jgk..tp sy test kali ke 2 dkt klinik kerajaan..sah sy hamil

Tempat saya 5 week dah boleh buka buku. Cuba la pergi kk tempat sis. Selalunya dah boleh buka dah

5y ago

Oh yeke? Macam tu nanti 9 week la baru buka buku. Sekarang ni jaga makan & banyakkan rehat je. Jangan buat kerja berat 🤗